Duka upp för fest

Längtar du efter att äntligen få träffa vänner, släktingar och bekanta igen? Då kan du överraska dem med att duka upp för fest. Nu när solskensdagarna blir fler och varmare, så kan du även välja att vara utomhus.

Vad vill du fira?

Om firandet gäller födelsedag, examen, bröllop, eller bara för att få umgås och fira livet, spelar ingen roll. Du kan duka upp för fest när du vill. Låt din fantasi flöda. Det finns dessutom många bra tips på en snygg och personlig dukning, för att göra det lättare. Hitta något passande på nätet.

Dukningsalternativ

Om du väljer att duka efter ett tema eller kanske vill göra det så enkelt som möjligt, kan du använda miljövänlig engångsservis gjord av palmblad eller bambu. Dessutom kan du förgylla dukningen med plockade blommor, eller varför inte konfetti av gröna blad.

Bjud in dina vänner

När du väl bestämt dig, hur du vill duka upp till fest, är det bara att bjuda in dina vänner, släktingar och bekanta. Om du inte redan vet, så fråga gärna vilken typ av mat de vill/kan äta. Då kan du i förväg planera vad som behövs och anpassa dukningen. Varför inte också ordna med en bordsplacering till exempel med hjälp av skyltar på bambuspett.


Comments are closed.