Till finsmakaren

Under julen väljer många att skicka en liten extra värmande hälsning till sina nära och kära. Julen är en tid då vi ofta samlas med vänner och släktingar som inte annars träffar så ofta. Dock hinner man inte alltid träffa alla och då kan det vara kul att skicka iväg en liten hälsning för att visa hur mycket de ändå betyder för oss.

Jul

Det allra vanligaste är att man skickar julkort men man kan också skicka små trevliga presenter såsom blommor och kakor. Tre av fyra hushåll skickar julkort och förra året skickades 27,6 miljoner julkort.

Choklad brukar också vara en populär present, men är du rädd att den ska smälta innan den hinner fram kan du istället skicka iväg ett gäng hembakta kakor eller bullar. På www.postkakan.se hittar du ett härligt utbud av fina kakor som du kan skicka till någon du tycker extra mycket om. I sitt sortiment har de bland annat en julkaka som passar alldeles utmärkt nu när julen närmar sig med stormsteg. Postkakan erbjuder även andra smakrika kakor som går att beställas året runt. Detta är ett perfekt alternativ för dig som vill skicka en namnsdags- eller födelsedagshälsning till en kär vän som bor långt bort. Det som är så bra med Postkakan är att du kan skicka iväg kakor både hemma i Sverige och till över 70 andra länder i världen.

 


Comments are closed.